Pages

22 Ocak 2013 Salı

The Marmara Antalya

Eski Lara Yolu.No:136 Sirinyali Mah., Lara Coast, 07100 Antalya



Muhteşem Akdeniz manzaralı ünlü falezlerin üzerine kurulmuş The Marmara Antalya, etkileyici bir döner lobiye ve Türk Rivierası'nda özel bir plaja sahiptir.
Marmara Tuti'de Türk lezzetlerinin ve uluslararası yemeklerin özel bir birleşimini tadabilirsiniz. Düşük kalorili yemekleri ve cazip ikindi çaylarını hazırlamak için organik ve yerel ürünler kullanılmaktadır. Konuklar barın bahçe terasında hayranlık verici bir manzara eşliğinde içkilerin keyfini çıkarabilirler.
The Marmara Antalya'nın odaları pastel renklerde eşsiz bir dekora sahiptir. Tesisin geniş ve aydınlık odaları deniz veya Toros Dağları manzaralı ekstra büyüklükte pencereler içermektedir.
Marmara Antalya'nın fitness merkezindeki kişisel eğitmenler egzersiz programınızı düzenlemektedir. Gün doğumunda yoga seansları ve falez kıyısındaki Bali masajı odası, oteldeki dinlenme fırsatlarının yalnızca bir kısmıdır.
Antalya'nın kent merkezine araçla 5 dakikalık uzaklıktaki The Marmara Antalya, Antalya Uluslararası Havalimanı'na yaklaşık 7 km mesafededir.
Oda Sayısı: 232, Otel Zinciri: The Marmara Collection.

Genel

Bar, 24-Saat Açık Resepsiyon, Gazeteler, Bahçe, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Konuklar için Odalar/İmkanlar, Aile Odaları, Asansör, Hızlı Check-In/Check-Out, Emanet Kasası, Isıtma, Tasarım Otel, Bagaj Muhafazası, Otelde Mağazalar Mevcut, Klima, Restoran (büfe)

Etkinlikler

Sauna, Fitness Merkezi, Spa & Sağlık Merkezi, Masaj, Bilardo, Masa Tenisi, Hidromasajlı Küvet, Kütüphane, Türk Hamamı/Buhar Banyosu, Dalış, Açık Yüzme Havuzu, Açık Yüzme Havuzu (yıl boyu)

Hizmetler

Oda Servisi, Toplantı/Ziyafet İmkanları, İş Merkezi, Bebek Bakımı/Çocuk Hizmetleri, Çamaşırhane, Kuru Temizleme, Kuaför/Güzellik Salonu, VIP Oda Özellikleri, Odaya Servis Kahvaltı, Ütü Hizmeti, Döviz Alım Satım, Hatıra Eşyası/Hediyelik Dükkanı, Araba Kiralama, Tur Danışma, Faks/Fotokopi, Konsiyerj Hizmeti

İnternet

Ücretsiz! Wi-fi otel genelinde mevcuttur ve ücretsizdir.

Otopark

Ücretsiz! Otelde (rezervasyon gerekli değildir) ücretsiz özel park yeri mevcuttur.

The Marmara Antalya Tesisinin Koşulları

Check-in

15:00 sonrası

Check-out

12:00 öncesi

İptal / Ön ödeme

İptal ve ön ödeme koşulları oda tipine göre farklılık gösterir. Lütfen konaklayacağınız tarihleri girinve seçtiğiniz odanın koşullarını gözden geçirin.

Çocuklar ve ilave yataklar

Ücretsiz! Odada mevcut yataklar kullanılıyorsa bütün 6 yaşından küçük çocuklar ücretten muaftır.
Ücretsiz! Bebek karyolası kullanılıyorsa bir adet 2 yaşından küçük çocuk ücretsiz konaklayabilir.
İlave yatakta bir adet büyük çocuk veya yetişkin için kişi başı gecelik EUR 50 ücret uygulanır.
Odadaki ilave yatak/bebek karyolası kapasitesi 1 adettir (azami).
İlave masraflar otomatik olarak toplam ücrete dahil edilmez ve konaklamanız sırasında ayrı olarak ödenmelidir.

Evcil Hayvanlar

Ücretsiz! Evcil hayvan girebilir. İlave ücrete tabi değildir.

Kabul edilen kredi kartları

American Express, Visa, Euro/Mastercard, Diners Club, JCB
Otelin varıştan önce kredi kartlarını ön provizyona tabi tutma hakkı saklıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder