Pages

22 Ocak 2013 Salı

Dedeman Antalya Hotel & Convention Center



Sahil kenarında hizmet veren bu 5 yıldızlı tesis, Antalya Körfezi üzerinde özel bir plaja ve bir su parkına ev sahipliği yapmaktadır. Otelin Fransız tarzında dekore edilmiş ana restoranında Akdeniz yemeklerinin ve zengin bir şarap menüsünün tadını çıkarabilirsiniz.
Dedeman Antalya'nın tüm odalarında Akdeniz ve Toros Dağları manzaralı balkonlar bulunmaktadır. Çağdaş stilli odalarda uluslararası kanalları izleyebileceğiniz düz ekran TV'ler ve ücretsiz Wi-Fi vardır.
Sağlıklı yaşam merkezinde sauna, Türk hamamı ve çeşitli masaj ve güzellik uygulamalarından yararlanabilirsiniz. Ayrıca donanımlı spor salonunda egzersiz yapabilir veya tesisin 8 kortundan birinde tenis oynayabilirsiniz.
Dedeman Antalya Hotel & Convention bünyesinde 10 ayrı restoran ve bar bulunmaktadır. Organik gıda çeşitleri, Türk yemekleri ve çeşitli atıştırmalıklar servis edilmektedir.
Dedeman Antalya Hotel, Antalya şehir merkezine 3 km mesafededir. Antalya Uluslararası Havalimanı yaklaşık 15 km uzaklıktadır. Otel bünyesinde ücretsiz otopark da mevcuttur.
Oda Sayısı: 483, Otel Zinciri: Dedeman Hotels.

Genel

Restoran, Bar, 24-Saat Açık Resepsiyon, Gazeteler, Bahçe, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Konuklar için Odalar/İmkanlar, Asansör, Hızlı Check-In/Check-Out, Emanet Kasası, Bagaj Muhafazası, Otelde Mağazalar Mevcut, Klima, Restoran (alakart), Restoran (büfe)

Etkinlikler

Tenis Kortu, Sauna, Fitness Merkezi, Spa & Sağlık Merkezi, Masaj, Masa Tenisi, Kütüphane, Türk Hamamı/Buhar Banyosu, Açık Yüzme Havuzu (sezonluk), Kapalı Yüzme Havuzu (yıl boyu)

Hizmetler

Oda Servisi, Toplantı/Ziyafet İmkanları, Havaalanı Servisi, İş Merkezi, Bebek Bakımı/Çocuk Hizmetleri, Çamaşırhane, Kuru Temizleme, Kuaför/Güzellik Salonu, Odaya Servis Kahvaltı, Ütü Hizmeti, Döviz Alım Satım, Hatıra Eşyası/Hediyelik Dükkanı, Ayakkabı Boyama, Araba Kiralama, Tur Danışma, Faks/Fotokopi, Tesis içi ATM/Bankamatik, Konsiyerj Hizmeti, Transfer Servisi (ücretli), Otelde Su Sporu Olanakları

İnternet

Ücretsiz! Wi-fi otel genelinde mevcuttur ve ücretsizdir.

Otopark

Ücretsiz! Otelde (rezervasyon gerekli değildir) ücretsiz özel park yeri mevcuttur.

Dedeman Antalya Hotel & Convention Center Tesisinin Koşulları

Check-in

14:00 sonrası

Check-out

12:00 öncesi

İptal / Ön ödeme

İptal ve ön ödeme koşulları oda tipine göre farklılık gösterir. Lütfen konaklayacağınız tarihleri girinve seçtiğiniz odanın koşullarını gözden geçirin.

Çocuklar ve ilave yataklar

Ücretsiz! Odada mevcut yataklar kullanılıyorsa bütün 6 yaşından küçük çocuklar ücretten muaftır.
Ücretsiz! Bebek karyolası kullanılıyorsa bir adet 2 yaşından küçük çocuk ücretsiz konaklayabilir.
İlave yatakta bir adet büyük çocuk veya yetişkin için gecelik oda fiyatının % 50 'si tahsil edilir.
Odadaki ilave yatak/bebek karyolası kapasitesi 1 adettir (azami).
Her türlü ilave yatak veya bebek karyolası talep üzerine temin edilir ve otel tarafından onaylanması gerekmektedir.
İlave masraflar otomatik olarak toplam ücrete dahil edilmez ve konaklamanız sırasında ayrı olarak ödenmelidir.

Evcil Hayvanlar

Evcil hayvan giremez.

Kabul edilen kredi kartları

American Express, Visa, Euro/Mastercard
Otelin varıştan önce kredi kartlarını ön provizyona tabi tutma hakkı saklıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder