Pages

22 Ocak 2013 Salı

Rixos Downtown


Sakip Sabanci Bulvari Konyaalti Plaji, 07050 Antalya


Egzotik bahçelerin arasına kurulmuş olan ve Konyaaltı Plajı'nın yanında yer alan bu 5 yıldızlı otel, deniz ve Toros Dağları manzaralıdır. Otel, 4 adet restoran ve lagün tipi bir havuzun yanı sıra kendi özel plajına ücretsiz servis imkanı sunmaktadır.
Spor yapmak isteyen konuklar, lüks Rixos Downtown'un modern spor salonu ve tenis kortundan yararlanabilirler. Tesiste, konukların Türk hamamında veya rahatlatıcı masaj uygulamalarıyla yorgunluk atabilecekleri kapsamlı bir spa da mevcuttur.
Panoramik manzaralı bir terasa sahip Rixos Lounge, şık bir ortamda dünya mutfağından seçkin lezzetler servis etmektedir. Konyaaltı Plajı'nda yer alan Beach Bar&Restaurant'ta ise alakart menü sunulmaktadır. Otelde yer alan barlarda egzotik kokteyller ve hafif aperitifler servis edilmektedir.
Otelin kaliteli kumaşlar ile dekore edilmiş aydınlık konuk odalarında Antalya veya Akdeniz manzaralı özel balkon vardır. Odalarda düz ekran uydu TV ve kanepe içeren bir de oturma alanı bulunmaktadır.
Rixos Downtown'ın tur masası, yerel geziler ve turlar hakkında tavsiyelerde bulunmaktadır. Daha uzak yerlere seyahat etmek için araç kiralama hizmeti de vardır.
Oda Sayısı: 360, Otel Zinciri: Rixos Hotels.


Genel

Restoran, Bar, 24-Saat Açık Resepsiyon, Bahçe, Teras, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Konuklar için Odalar/İmkanlar, Asansör, Emanet Kasası, Isıtma, Bagaj Muhafazası, Otelde Mağazalar Mevcut, Bütün genel ve özel alanlarda sigara içmek yasaktır, Klima, Özel Plaj Alanı, Restoran (alakart), Restoran (büfe), Snack Bar

Etkinlikler

Tenis Kortu, Sauna, Fitness Merkezi, Oyun Odası, Spa & Sağlık Merkezi, Masaj, Çocuk Bahçesi, Dart, Türk Hamamı/Buhar Banyosu, Açık Yüzme Havuzu (yıl boyu)

Hizmetler

Oda Servisi, Toplantı/Ziyafet İmkanları, Bebek Bakımı/Çocuk Hizmetleri, Çamaşırhane, Kuru Temizleme, Kuaför/Güzellik Salonu, VIP Oda Özellikleri, Odaya Servis Kahvaltı, Ütü Hizmeti, Gelin Süiti, Döviz Alım Satım, Hatıra Eşyası/Hediyelik Dükkanı, Araba Kiralama, Tur Danışma, Faks/Fotokopi, Bilet Hizmeti, Konsiyerj Hizmeti, Animasyon Ekibi, Özel Check-in/-out, Özel Diyet Menüleri (isteğe tabi)

İnternet

Ücretsiz! Wi-fi otel genelinde mevcuttur ve ücretsizdir.

Otopark

Ücretsiz! Otelde (rezervasyon gerekli değildir) ücretsiz özel park yeri mevcuttur.

Rixos Downtown Tesisinin Koşulları

Check-in

14:00 sonrası

Check-out

12:00 öncesi

İptal / Ön ödeme

İptal ve ön ödeme koşulları oda tipine göre farklılık gösterir. Lütfen konaklayacağınız tarihleri girinve seçtiğiniz odanın koşullarını gözden geçirin.

Çocuklar ve ilave yataklar

Ücretsiz! Bebek karyolası kullanılıyorsa bir adet 2 yaşından küçük çocuk ücretsiz konaklayabilir.
Ücretsiz! Odada mevcut yataklar kullanılıyorsa bir adet 0 ila 6 yaşındaki çocuk ücretsiz konaklayabilir.
İlave yatakta bir adet büyük çocuk veya yetişkin için tahsil edilecek ücretin kişi başı gecelik oda fiyatına oranı % 50 olacaktır.
Odada mevcut yataklar kullanılıyorsa bir adet 7 ila 12 yaşındaki çocuk için gecelik oda fiyatının % 50 'si tahsil edilir.
Odadaki ilave yatak/bebek karyolası kapasitesi 1 adettir (azami).
Her türlü ilave yatak veya bebek karyolası talep üzerine temin edilir ve otel tarafından onaylanması gerekmektedir.
İlave masraflar otomatik olarak toplam ücrete dahil edilmez ve konaklamanız sırasında ayrı olarak ödenmelidir.

Evcil Hayvanlar

Evcil hayvan giremez.

Kabul edilen kredi kartları

American Express, Visa, Euro/Mastercard
Otelin varıştan önce kredi kartlarını ön provizyona tabi tutma hakkı saklıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder