Pages

25 Ocak 2013 Cuma

Latanya City Hotel Antalya



Otel, Türk Rivierası olarak da bilinen Antalya şehir merkezinin bulunduğu bölgedededir ve şehrin diğer kısımlarından kolayca ulaşılabilecek bir konumdadır.
Otel, değişik türde konukların ilgisini çekebilecek bir dizi olanak sunmaktadır. Otelde açık ve kapalı havuzlar ile sauna, jakuzili havuz ve buhar banyosu içeren Spa Merkezi'nin yanı sıra bir restoran ve bar vardır.
Oda Sayısı: 92

Genel

Restoran, Bar, 24-Saat Açık Resepsiyon, Gazeteler, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Konuklar için Odalar/İmkanlar, Asansör, Hızlı Check-In/Check-Out, Tasarım Otel, Bagaj Muhafazası, Bütün genel ve özel alanlarda sigara içmek yasaktır, Klima

Etkinlikler

Sauna, Fitness Merkezi, Spa & Sağlık Merkezi, Masaj, Türk Hamamı/Buhar Banyosu, Kapalı Yüzme Havuzu, Açık Yüzme Havuzu (sezonluk)

Hizmetler

Oda Servisi, Toplantı/Ziyafet İmkanları, İş Merkezi, Bebek Bakımı/Çocuk Hizmetleri, Çamaşırhane, Kuru Temizleme, Kuaför/Güzellik Salonu, VIP Oda Özellikleri, Odaya Servis Kahvaltı, Ütü Hizmeti, Gelin Süiti, Döviz Alım Satım, Ayakkabı Boyama, Araba Kiralama, Faks/Fotokopi, Bilet Hizmeti

İnternet

Ücretsiz! Wi-fi otel odalarında mevcuttur ve ücretsizdir.

Otopark

Ücretsiz! Yakın bir yerde (rezervasyona tabi) ücretsiz umuma açık park yeri mevcuttur.

Latanya City Hotel Antalya Tesisinin Koşulları

Check-in

13:00 sonrası

Check-out

12:00 öncesi

İptal / Ön ödeme

İptal ve ön ödeme koşulları oda tipine göre farklılık gösterir. Lütfen konaklayacağınız tarihleri girinve seçtiğiniz odanın koşullarını gözden geçirin.

Çocuklar ve ilave yataklar

Otelde çocuk ağırlanamaz.
Odadaki ilave yatak/bebek karyolası kapasitesi 0 adettir (azami).

Evcil Hayvanlar

Evcil hayvan giremez.

Kabul edilen kredi kartları

Visa, Euro/Mastercard
Otelin varıştan önce kredi kartlarını ön provizyona tabi tutma hakkı saklıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder