Pages

22 Ocak 2013 Salı

Hillside Su Hotel




Konyaaltı Plajı'nda kusursuz bembeyaz bir binada yer alan Hillside Su, modern minimalist bir tasarım ve geniş bir spa hizmeti sunmaktadır. Otelde kapalı ve açık havuzların yanı sıra 6 adet restoran seçeneği bulunmaktadır.
Hillside Su Hotel'in tüm oda ve süitleri, şık iç mekanlar ve farklı ambiyanslar yaratan ışıklandırma özelliği ile dekore edilmiştir. Her odada kanepeli özel bir balkon ve 100 değişik ürün içeren bir buzdolabı vardır.
Konuklar bol miktarda şezlong ve baston şemsiyeler ile çevrili olan açık yüzme havuzunda vakit geçirebilirler. Spor yapmak isteyen konuklar ise, iyi donanımlı spor salonundan ya da tenis ve squash kortlarından faydalanabilir.
Rahatlamanız için otelde Türk hamamı, sauna ve masaj odaları içeren eksiksiz bir spa bulunmaktadır. Hillside Su bünyesinde bir kuaför ile kapalı bir çarşı da yer alır.
Akdeniz mutfağından Japon ve dünya mutfaklarına kadar çeşitli yemek seçenekleri mevcuttur. Konuklar ayrıca havuz kenarındaki restoranda ve plaj barda sunulan atıştırmalık ve içeceklerin tadını çıkarabilirler.
Hotel Hillside Su, şehir merkezine 1,5 km uzaklıktadır ve Antalya Uluslararası Havaalanı'na arabayla 15 dakikalık mesafededir.
Oda Sayısı: 294, Otel Zinciri: Design Hotels.


Genel

Restoran, Bar, 24-Saat Açık Resepsiyon, Gazeteler, Bahçe, Teras, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Konuklar için Odalar/İmkanlar, Asansör, Hızlı Check-In/Check-Out, Emanet Kasası, Isıtma, Tasarım Otel, Bagaj Muhafazası, Otelde Mağazalar Mevcut, Bütün genel ve özel alanlarda sigara içmek yasaktır, Klima

Etkinlikler

Tenis Kortu, Sauna, Fitness Merkezi, Oyun Odası, Spa & Sağlık Merkezi, Masaj, Çocuk Bahçesi, Bilardo, Masa Tenisi, Rüzgar Sörfü, Dart, Hidromasajlı Küvet, Bisiklete binme, Türk Hamamı/Buhar Banyosu, Dalış, Squash, Kapalı Yüzme Havuzu, Açık Yüzme Havuzu

Hizmetler

Oda Servisi, Toplantı/Ziyafet İmkanları, İş Merkezi, Bebek Bakımı/Çocuk Hizmetleri, Çamaşırhane, Kuru Temizleme, Kuaför/Güzellik Salonu, VIP Oda Özellikleri, Odaya Servis Kahvaltı, Ütü Hizmeti, Gelin Süiti, Döviz Alım Satım, Hatıra Eşyası/Hediyelik Dükkanı, Bisiklet Kiralama, Paketli Öğle Yemeği, Araba Kiralama, Tur Danışma, Faks/Fotokopi, Bilet Hizmeti, Tesis içi ATM/Bankamatik

İnternet

Wi-fi otel genelinde mevcuttur ve ücrete tabidir.

Otopark

Ücretsiz! Otelde (rezervasyon gerekli değildir) ücretsiz özel park yeri mevcuttur.

Hillside Su Hotel Tesisinin Koşulları

Check-in

14:00 sonrası

Check-out

12:00 öncesi

İptal / Ön ödeme

İptal ve ön ödeme koşulları oda tipine göre farklılık gösterir. Lütfen konaklayacağınız tarihleri girinve seçtiğiniz odanın koşullarını gözden geçirin.

Çocuklar ve ilave yataklar

Ücretsiz! Bebek karyolası kullanılıyorsa bir adet 2 yaşından küçük çocuk ücretsiz konaklayabilir.
Ücretsiz! Odada mevcut yataklar kullanılıyorsa bir adet 6 yaşından küçük çocuk ücretsiz konaklayabilir.
Odada mevcut yataklar kullanılıyorsa bir adet 7 ila 12 yaşındaki çocuk için gecelik oda fiyatının % 50 'si tahsil edilir.
Bir odadaki bebek karyolası kapasitesi: 1 (azami).
Her türlü ilave yatak veya bebek karyolası talep üzerine temin edilir ve otel tarafından onaylanması gerekmektedir.
İlave masraflar otomatik olarak toplam ücrete dahil edilmez ve konaklamanız sırasında ayrı olarak ödenmelidir.

Evcil Hayvanlar

Evcil hayvan giremez.

Kabul edilen kredi kartları

American Express, Visa, Euro/Mastercard, Maestro
Otelin varıştan önce kredi kartlarını ön provizyona tabi tutma hakkı saklıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder