Pages

22 Ocak 2013 Salı

Divan Antalya Talya



Antalya Körfezi'ne bakan kayalıklar üzerinde yer alan bu otel, Antalya'da ayrıcalıklı bir konuma sahiptir. Tesis, şezlonglar bulunan bir terasa sahip açık bir yüzme havuzunun yanı sıra Bey Dağları manzarası ve balkon içeren odalar ile hizmet vermektedir.
Divan Antalya Talya'nın odaları lüks yataklar ve zarif mobilyalarla döşenmiştir. Odalar, ücretsiz kablolu internet bağlantısı olan çalışma masalarının yanı sıra klima ve kablo TV ile donatılmıştır.
Terrace Restaurant'da deniz manzaralı bir güneşlenme terası yer alır ve uluslararası yemekler servis edilir. Bu Antalya otelinde bir piyano barın yanı sıra kokteyller ve hafif yemekler servis edilen bir plaj barı vardır.
Divan Antalya Talya'nın konukları, otelin özel plajında dinlenebilirler veya fitness merkezini ziyaret edebilirler. Ayrıca, misafirlerin yararlanması için bir Türk hamamı ve bir çocuk havuzu da bulunmaktadır.
Divan Antalya Talya, Antalya şehir merkezine sadece 1 km, Antalya Havaalanı'na ise 11 km uzaklıktadır. Otel bünyesinde 24 saat açık bir resepsiyon ve ücretsiz özel otopark mevcuttur.
Oda Sayısı: 204, Otel Zinciri: Divan Hotels.

Genel

Restoran, Bar, 24-Saat Açık Resepsiyon, Gazeteler, Bahçe, Teras, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Konuklar için Odalar/İmkanlar, Asansör, Hızlı Check-In/Check-Out, Emanet Kasası, Şapel/Tapınak, Isıtma, Bagaj Muhafazası, Otelde Mağazalar Mevcut, Anti-Alerjik Oda Temin Edilir, Klima, Özel Plaj Alanı

Etkinlikler

Tenis Kortu, Sauna, Fitness Merkezi, Golf Sahası (3 km içinde), Solaryum, Spa & Sağlık Merkezi, Masaj, Çocuk Bahçesi, Bilardo, Masa Tenisi, Hidromasajlı Küvet, Hiking, Barbekü Olanağı, Türk Hamamı/Buhar Banyosu, Dalış, Mini golf, Açık Yüzme Havuzu

Hizmetler

Oda Servisi, Toplantı/Ziyafet İmkanları, İş Merkezi, Bebek Bakımı/Çocuk Hizmetleri, Çamaşırhane, Kuru Temizleme, Kuaför/Güzellik Salonu, VIP Oda Özellikleri, Odaya Servis Kahvaltı, Ütü Hizmeti, Gelin Süiti, Döviz Alım Satım, Hatıra Eşyası/Hediyelik Dükkanı, Bisiklet Kiralama, Ayakkabı Boyama, Paketli Öğle Yemeği, Araba Kiralama, Tur Danışma, Faks/Fotokopi, Bilet Hizmeti

İnternet

Ücretsiz! Wi-fi ortak alanlarda mevcuttur ve ücretsizdir.
Ücretsiz! Kablolu internet otel odalarında mevcuttur ve ücretsizdir.

Otopark

Ücretsiz! Otelde (rezervasyon gerekli değildir) ücretsiz özel park yeri mevcuttur.

Divan Antalya Talya Tesisinin Koşulları

Check-in

13:00 sonrası

Check-out

12:00 öncesi

İptal / Ön ödeme

İptal ve ön ödeme koşulları oda tipine göre farklılık gösterir. Lütfen konaklayacağınız tarihleri girinve seçtiğiniz odanın koşullarını gözden geçirin.

Çocuklar ve ilave yataklar

Ücretsiz! Odada mevcut yataklar kullanılıyorsa bütün 7 yaşından küçük çocuklar ücretten muaftır.
Ücretsiz! Bebek karyolası kullanılıyorsa bütün 2 yaşından küçük çocuklar ücretten muaftır.
Odada mevcut yataklar kullanılıyorsa bütün 7 ila 12 yaşındaki çocuklar için tahsil edilen ücretin kişi başı gecelik oda fiyatına oranı % 50 olacaktır..
İlave yataklar kullanılıyorsa bütün büyük çocuk veya yetişkin için tahsil edilen ücretin kişi başı gecelik oda fiyatına oranı % 70 olacaktır..
Odadaki ilave yatak/bebek karyolası kapasitesi 1 adettir (azami).
Her türlü ilave yatak veya bebek karyolası talep üzerine temin edilir ve otel tarafından onaylanması gerekmektedir.
İlave masraflar otomatik olarak toplam ücrete dahil edilmez ve konaklamanız sırasında ayrı olarak ödenmelidir.

Evcil Hayvanlar

Evcil hayvan giremez.

Kabul edilen kredi kartları

American Express, Visa, Euro/Mastercard, Diners Club
Otelin varıştan önce kredi kartlarını ön provizyona tabi tutma hakkı saklıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder