Pages

22 Ocak 2013 Salı

Sealife Family Resort Hotel


Konyaalti Sahil Seridi, Konyaalti Beach, 07070 Antalya

Mavi bayraklı Konyaaltı Plajı'nın tam karşısında hizmet veren Sealife, tüm aile bireylerine uygun imkanlar ve etkinlikler sunan kapsamlı bir tesistir. Otelde kaydıraklı havuzlar, vücut bakımları yaptırabileceğiniz spa ve dalış-şnorkelli yüzme ekipmanı bulunmaktadır.
Sealife Family Resort Hotel'in klimalı odalarının hepsi özel balkonlara açılır ve çoğu oda Akdeniz manzaralıdır. Tüm odalar yumuşak tonlar ve modern mobilyalarla dekore edilmiştir. Modern cihazlar arasında uydu TV setleri sayılabilir.
Konuklar Akdeniz spesiyalitelerinden Japon suşi çeşitlerine kadar farklı birçok yemeğin servis edildiği 7 ayrı restoran arasından seçim yapabilirler. Bünyesinde ayrıca birkaç bar ve bir gece kulübü bulunan tesiste akşamları canlı performans gösterileri düzenlenmektedir.
Özel tahsisli bir alanda bulunan çocuk kulübü profesyonel bir ekip tarafından işletilmektedir. Ayrıca otel bünyesinde tenis kortları, sauna ve geleneksel Türk hamamı bulunur.
Hotel Resort Sealife Family, Antalya'nın eski kent merkezine 10 km uzaklıkta, Antalya Havaalanı'na ise arabayla 30 dakikalık mesafededir. Otele 3 km mesafe içinde bir alışveriş merkezi ve akvaryum yer alır. Ücretsiz özel park yeri mevcuttur ve talep üzerine havaalanı servisi sunulmaktadır.
Oda Sayısı: 240


Genel

Bar, 24-Saat Açık Resepsiyon, Gazeteler, Bahçe, Teras, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Konuklar için Odalar/İmkanlar, Aile Odaları, Asansör, Hızlı Check-In/Check-Out, Emanet Kasası, Ses Yalıtımlı Odalar, Isıtma, Bagaj Muhafazası, Otelde Mağazalar Mevcut, Anti-Alerjik Oda Temin Edilir, Bütün genel ve özel alanlarda sigara içmek yasaktır, Klima, Özel Sigara İçilir Alan, Restoran (alakart), Restoran (büfe), Snack Bar, Güneş Terası

Etkinlikler

Tenis Kortu, Sauna, Fitness Merkezi, Balık tutma, Oyun Odası, Solaryum, Spa & Sağlık Merkezi, Masaj, Çocuk Bahçesi, Bilardo, Masa Tenisi, Karaoke, Rüzgar Sörfü, Dart, Hidromasajlı Küvet, Kütüphane, Kano, Barbekü Olanağı, Bisiklete binme, Türk Hamamı/Buhar Banyosu, Dalış, Şnorkelle Dalma, Kapalı Yüzme Havuzu, Açık Yüzme Havuzu

Hizmetler

Oda Servisi, Toplantı/Ziyafet İmkanları, İş Merkezi, Bebek Bakımı/Çocuk Hizmetleri, Çamaşırhane, Kuru Temizleme, Kuaför/Güzellik Salonu, VIP Oda Özellikleri, Odaya Servis Kahvaltı, Ütü Hizmeti, Gelin Süiti, Döviz Alım Satım, Hatıra Eşyası/Hediyelik Dükkanı, Bisiklet Kiralama, Ayakkabı Boyama, Paketli Öğle Yemeği, Araba Kiralama, Tur Danışma, Faks/Fotokopi, Bilet Hizmeti, Animasyon Ekibi, Gece Kulübü/ DJ, Özel Check-in/-out, Transfer Servisi (ücretli), Özel Diyet Menüleri (isteğe tabi), Pantolon Presi, İçecek Otomatı, Yiyecek Otomatı, Havaalanı Servisi (ek ücrete tabi)

İnternet

Ücretsiz! Wi-fi otel genelinde mevcuttur ve ücretsizdir.

Otopark

Ücretsiz! Otelde (rezervasyon gerekli değildir) ücretsiz özel park yeri mevcuttur.

Sealife Family Resort Hotel Tesisinin Koşulları

Check-in

14:00 sonrası

Check-out

12:00 öncesi

İptal / Ön ödeme

İptal ve ön ödeme koşulları oda tipine göre farklılık gösterir. Lütfen konaklayacağınız tarihleri girinve seçtiğiniz odanın koşullarını gözden geçirin.

Çocuklar ve ilave yataklar

Ücretsiz! Odada mevcut yataklar kullanılıyorsa bir adet 12 yaşından küçük çocuk ücretsiz konaklayabilir.
Ücretsiz! Bebek karyolası kullanılıyorsa ikiye kadar 2 yaşından küçük çocuklar ücretten muaftır.
İlave yatakta bir adet büyük çocuk veya yetişkin için tahsil edilecek ücretin kişi başı gecelik oda fiyatına oranı % 70 olacaktır.
Bir odadaki ilave yatak kapasitesi 1 (azami).
Bir odadaki bebek karyolası kapasitesi: 2 (azami).
Her türlü ilave yatak veya bebek karyolası talep üzerine temin edilir ve otel tarafından onaylanması gerekmektedir.
İlave masraflar otomatik olarak toplam ücrete dahil edilmez ve konaklamanız sırasında ayrı olarak ödenmelidir.

Evcil Hayvanlar

Evcil hayvan giremez.

Kabul edilen kredi kartları

American Express, Visa, Euro/Mastercard, Maestro
Otelin varıştan önce kredi kartlarını ön provizyona tabi tutma hakkı saklıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder