Pages

22 Ocak 2013 Salı

Porto Bello Resort & Spa




Konyaaltı Plajı'ndaki bu 5 yıldızlı lüks tesis, Antalya'nın hareketli kent merkezine yakındır. Otelde açık yüzme havuzu, tenis kortları ve modern bir spa bulunmaktadır.
Porto Bello Resort & Spa'nın konuk odalarında balkon, düz ekran uydu TV ve oturma alanı vardır. Tüm odalarda minibar mevcuttur.
Porto Bello'nun konukları otelin restoranlarında dünya mutfağından çeşitli yemeklerin tadını çıkarabilirler. Yemekler içeride veya açık havada servis edilmektedir ve bir kadeh yerel şarap eşliğinde sunulabilir.
Porto Bello'daki dinlenme seçenekleri arasında sauna, hidromasajlı küvet ve masaj hizmetleri sayılabilir. Palmiye ağaçlarıyla çevrili bir açık yüzme havuzu ve en son teknolojiye sahip kardiyovasküler aletlerin yer aldığı modern bir spor salonu da mevcuttur.
Bey Dağları'nın eteklerinde yer alan Porto Spa, Antalya Uluslararası Havalimanı'na 22 km mesafededir. Otel bünyesinde ücretsiz otopark mevcuttur.
Oda Sayısı: 346

Genel

Restoran, Bar, 24-Saat Açık Resepsiyon, Gazeteler, Teras, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Konuklar için Odalar/İmkanlar, Aile Odaları, Asansör, Hızlı Check-In/Check-Out, Emanet Kasası, Isıtma, Bagaj Muhafazası, Otelde Mağazalar Mevcut, Bütün genel ve özel alanlarda sigara içmek yasaktır, Klima, Özel Plaj Alanı, Restoran (alakart), Restoran (büfe)

Etkinlikler

Tenis Kortu, Sauna, Fitness Merkezi, Oyun Odası, Spa & Sağlık Merkezi, Masaj, Çocuk Bahçesi, Bilardo, Masa Tenisi, Hidromasajlı Küvet, Kano, Barbekü Olanağı, Türk Hamamı/Buhar Banyosu, Dalış, Şnorkelle Dalma, Açık Yüzme Havuzu (sezonluk), Kapalı Yüzme Havuzu (yıl boyu)

Hizmetler

Oda Servisi, Toplantı/Ziyafet İmkanları, Havaalanı Servisi, Bebek Bakımı/Çocuk Hizmetleri, Çamaşırhane, Kuru Temizleme, Kuaför/Güzellik Salonu, VIP Oda Özellikleri, Ütü Hizmeti, Gelin Süiti, Döviz Alım Satım, Hatıra Eşyası/Hediyelik Dükkanı, Bisiklet Kiralama, Ayakkabı Boyama, Paketli Öğle Yemeği, Araba Kiralama, Tur Danışma, Faks/Fotokopi, Bilet Hizmeti, Animasyon Ekibi, Gece Kulübü/ DJ, Transfer Servisi (ücretli), Otelde Su Sporu Olanakları

İnternet

Ücretsiz! Wi-fi otel genelinde mevcuttur ve ücretsizdir.

Otopark

Ücretsiz! Yakın bir yerde (rezervasyon gerekli değildir) ücretsiz özel park yeri mevcuttur.

Porto Bello Resort & Spa Tesisinin Koşulları

Check-in

14:00 sonrası

Check-out

12:00 öncesi

İptal / Ön ödeme

İptal ve ön ödeme koşulları oda tipine göre farklılık gösterir. Lütfen konaklayacağınız tarihleri girinve seçtiğiniz odanın koşullarını gözden geçirin.

Çocuklar ve ilave yataklar

Ücretsiz! Odada mevcut yataklar kullanılıyorsa bir adet 6 yaşından küçük çocuk ücretsiz konaklayabilir.
Ücretsiz! Bebek karyolası kullanılıyorsa ikiye kadar 2 yaşından küçük çocuklar ücretten muaftır.
Bir odadaki ilave yatak kapasitesi 0 (azami).
Bir odadaki bebek karyolası kapasitesi: 2 (azami).
Her türlü ilave yatak veya bebek karyolası talep üzerine temin edilir ve otel tarafından onaylanması gerekmektedir.

Evcil Hayvanlar

Evcil hayvan giremez.

Kabul edilen kredi kartları

American Express, Visa, Euro/Mastercard
Otelin varıştan önce kredi kartlarını ön provizyona tabi tutma hakkı saklıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder