Pages

21 Ocak 2013 Pazartesi

Address Residence Luxury Hip Hotel


Çağlayan Mah. 2069 Sok. No:12 Lara, Lara Coast, 07230 Antalya


Antalya'nın Çağlayan mahallesinde, havaalanından sadece 10 dakika uzaklıkta bulunan Address Residence, denize yakın, açık yüzme havuzlu ve ücretsiz özel otoparklı komple döşenmiş daireler sunar.


Address Residence'de geniş oturma alanları ve tam donanımlı mutfakları bulunan 1 ve 2 yatak odalı modern daireler bulunur. Dairelerin hepsi komple klimalı olup, uydu TV ve çamaşırhane imkanları vardır.

Address Residence'nin güzel sunumlu daireleri, kaliteli otel hizmetlerinin yanısıra bir ev ortamı konfor ve mahremiyeti arayan ziyaretçiler için ideal çözümdür.

Konuklar, profesyonel konsiyerj hizmetinden ve açık yüzme havuzundan yararlanabilirler. Dünyaca ünlü Belek golf sahası otelden yalnızca 20 dakika uzaklıktadır.

Konuklar Address Residence'den kiralayacakları araba ve bisikletlerle etraflarındaki eşsiz çevreyi gezebilirler. Yakında çok sayıda restoran, dükkan ve eğlence faaliyetleri bulunmaktadır.

Oda Sayısı: 26


Genel

24-Saat Açık Resepsiyon, Gazeteler, Bahçe, Teras, Sigara İçilmeyen Odalar, Aile Odaları, Asansör, Emanet Kasası, Ses Yalıtımlı Odalar, Isıtma, Tasarım Otel, Bagaj Muhafazası, Klima, Güneş Terası

Etkinlikler

Fitness Merkezi, Bisiklete binme, Açık Yüzme Havuzu

Hizmetler

Oda Servisi, Kuru Temizleme, Odaya Servis Kahvaltı, Gelin Süiti, Döviz Alım Satım, Bisiklet Kiralama, Araba Kiralama, Tur Danışma, Faks/Fotokopi, Konsiyerj Hizmeti, Özel Check-in/-out

İnternet

Wi-fi otel odalarında mevcuttur ve saat için maliyeti 1 EUR'dir.

Otopark

Ücretsiz! Otelde (rezervasyon gerekli değildir) ücretsiz özel park yeri mevcuttur.

Check-in

14:00 sonrası

Check-out

13:00 öncesi

İptal / Ön ödeme

İptal ve ön ödeme koşulları oda tipine göre farklılık gösterir. Lütfen konaklayacağınız tarihleri girinve seçtiğiniz odanın koşullarını gözden geçirin.

Çocuklar ve ilave yataklar

Ücretsiz! Odada mevcut yataklar kullanılıyorsa bir adet 12 yaşından küçük çocuk ücretsiz konaklayabilir.
Bir odadaki ilave yatak kapasitesi 0 (azami).

Evcil Hayvanlar

Evcil hayvan giremez.

Kabul edilen kredi kartları

Visa, Euro/Mastercard
Otelin varıştan önce kredi kartlarını ön provizyona tabi tutma hakkı saklıdır.



0 yorum:

Yorum Gönder