Pages

22 Ocak 2013 Salı

Ramada Plaza Antalya



Antalya sahilinde bulunan Ramada Plaza, tarihi Kaleiçi'ne sadece 700 metre mesafede yer almaktadır. Otel, havuz içeren bir spa merkezi ve deniz veya dağ manzaralı odalar sunmaktadır.
Ramada Plaza Antalya'nın aydınlık ve klimalı odalarının her birinde özel bir balkon bulunmaktadır. Tüm odalarda LCD uydu TV ve çalışma masası mevcuttur.
Konuklara kapsamlı bir hizmet sunan City Club SPA'da, çok iyi donatılmış bir spor salonu ve sauna da dahil olmak üzere zengin spa ve sağlıklı yaşam uygulamaları mevcuttur. Ramada Plaza Hotel'in konukları Türk hamamında dinlenebilir veya masaj randevusu alabilir.
Otel bünyesindeki 3 farklı restoranda, İtalyan, Tex-Mex ve deniz ürünü spesiyaliteleri içeren füzyon yemekleri sunulmaktadır. Her gün servis edilen kahvaltı, öğle ve akşam yemeği açık büfe tarzındadır. Otelde haftalık gece eğlenceleri de düzenlenmektedir.
Hotel Ramada Plaza Antalya, Antalya Şehir Müzesi'ne ve Kesik Minare'ye 800 metreden daha yakın bir mesafededir. Antalya Havaalanı 10 km'den daha az bir uzaklıktadır. Tesis bünyesinde ücretsiz otopark mevcuttur.
Oda Sayısı: 223, Otel Zinciri: Ramada.

Genel

Restoran, Bar, 24-Saat Açık Resepsiyon, Gazeteler, Bahçe, Teras, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Konuklar için Odalar/İmkanlar, Asansör, Hızlı Check-In/Check-Out, Emanet Kasası, Isıtma, Bagaj Muhafazası, Otelde Mağazalar Mevcut, Klima, Özel Plaj Alanı, Restoran (alakart), Restoran (büfe), Snack Bar

Etkinlikler

Sauna, Fitness Merkezi, Oyun Odası, Spa & Sağlık Merkezi, Masaj, Bilardo, Masa Tenisi, Karaoke, Dart, Hidromasajlı Küvet, Türk Hamamı/Buhar Banyosu, Kapalı Yüzme Havuzu, Açık Yüzme Havuzu, Açık Yüzme Havuzu (sezonluk), Kapalı Yüzme Havuzu (yıl boyu)

Hizmetler

Oda Servisi, Toplantı/Ziyafet İmkanları, İş Merkezi, Bebek Bakımı/Çocuk Hizmetleri, Çamaşırhane, Kuru Temizleme, Kuaför/Güzellik Salonu, VIP Oda Özellikleri, Odaya Servis Kahvaltı, Ütü Hizmeti, Gelin Süiti, Hatıra Eşyası/Hediyelik Dükkanı, Bisiklet Kiralama, Ayakkabı Boyama, Paketli Öğle Yemeği, Araba Kiralama, Tur Danışma, Faks/Fotokopi, Bilet Hizmeti, Konsiyerj Hizmeti, Gece Kulübü/ DJ, Transfer Servisi (ücretli), Özel Diyet Menüleri (isteğe tabi)

İnternet

Ücretsiz! Wi-fi otel genelinde mevcuttur ve ücretsizdir.

Otopark

Ücretsiz! Otelde (rezervasyon gerekli değildir) ücretsiz özel park yeri mevcuttur.

Ramada Plaza Antalya Tesisinin Koşulları

Check-in

14:00 sonrası

Check-out

12:00 öncesi

İptal / Ön ödeme

İptal ve ön ödeme koşulları oda tipine göre farklılık gösterir. Lütfen konaklayacağınız tarihleri girinve seçtiğiniz odanın koşullarını gözden geçirin.

Çocuklar ve ilave yataklar

Ücretsiz! Odada mevcut yataklar kullanılıyorsa bir adet 6 yaşından küçük çocuk ücretsiz konaklayabilir.
Ücretsiz! Bebek karyolası kullanılıyorsa bir adet 2 yaşından küçük çocuk ücretsiz konaklayabilir.
İlave yatakta bir adet büyük çocuk veya yetişkin için kişi başı gecelik EUR 60 ücret uygulanır.
Bir odadaki ilave yatak kapasitesi 1 (azami).
Bir odadaki bebek karyolası kapasitesi: 1 (azami).
İlave masraflar otomatik olarak toplam ücrete dahil edilmez ve konaklamanız sırasında ayrı olarak ödenmelidir.

Evcil Hayvanlar

Evcil hayvan giremez.

Kabul edilen kredi kartları

American Express, Visa, Euro/Mastercard, Diners Club
Otelin varıştan önce kredi kartlarını ön provizyona tabi tutma hakkı saklıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder