Pages

25 Ocak 2013 Cuma

Club Hotel Falcon




Antalya şehir merkezinde faaliyet gösteren Club Falcon'da özel plaj, havuzlar ve Akdeniz'e bakan yeşil bir bahçe mevcuttur. Otelde ayrıca geleneksel bir Türk hamamı, sauna ve tenis kortları bulunmaktadır.
Tüm odalarda parke zeminler ve panoramik manzaralı bir balkon vardır. Odaların hepsi klima, minibar ve uydu TV ile donatılmıştır. Özel banyolarda saç kurutma makinesi bulunmaktadır.
Her şey dahil olan Club Hotel Falcon bünyesinde, Türk ve dünya mutfaklarından lezzetlerle hizmet veren Panaroma Restaurant, açık ve kapalı mekanda alakart yemekler sunar. Gölgeli havuz barda içkiler mevcuttur.
Konuklar, rahatlatıcı bir masaj yaptırabilir ya da fitness merkezinden yararlanabilir. Otel ayrıca su kaydırakları bulunan bir açık yüzme havuzuna ve bir tenis kortuna sahiptir. Ortak alanlarda ücretsiz Wi-Fi erişiminden de yararlanabilirsiniz.
Otel, Antalya'nın tarihi Kaleiçi semtine sadece 5 km, Antalya Uluslararası Havalimanı'na ise 17 km mesafededir. Otelde ayrıca 24 saat resepsiyon ve bagaj muhafazası hizmetleri de verilmektedir.
Oda Sayısı: 270

Genel

Restoran, Bar, 24-Saat Açık Resepsiyon, Bahçe, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Konuklar için Odalar/İmkanlar, Asansör, Emanet Kasası, Isıtma, Bagaj Muhafazası, Otelde Mağazalar Mevcut, Bütün genel ve özel alanlarda sigara içmek yasaktır, Klima, Özel Plaj Alanı, Restoran (alakart), Restoran (büfe), Güneş Terası

Etkinlikler

Tenis Kortu, Sauna, Fitness Merkezi, Oyun Odası, Masaj, Çocuk Bahçesi, Masa Tenisi, Dart, Türk Hamamı/Buhar Banyosu, Dalış, Kapalı Yüzme Havuzu, Açık Yüzme Havuzu, Açık Yüzme Havuzu (sezonluk), Kapalı Yüzme Havuzu (yıl boyu)

Hizmetler

Oda Servisi, Bebek Bakımı/Çocuk Hizmetleri, Çamaşırhane, Kuaför/Güzellik Salonu, Odaya Servis Kahvaltı, Ütü Hizmeti, Döviz Alım Satım, Hatıra Eşyası/Hediyelik Dükkanı, Faks/Fotokopi, Animasyon Ekibi, Gece Kulübü/ DJ

İnternet

Ücretsiz! Wi-fi ortak alanlarda mevcuttur ve ücretsizdir.

Otopark

Ücretsiz! Yakın bir yerde (rezervasyon gerekli değildir) ücretsiz umuma açık park yeri mevcuttur.

0 yorum:

Yorum Gönder