Pages

25 Ocak 2013 Cuma

IC Hotels Airport




Antalya Havalimanı'na sadece 600 metre uzaklıkta, Antalya Expo Centre'a ise 2 km mesafede yer alan IC Airport Hotel, uydu TV ile donatılmış klimalı odalara ev sahipliği yapmaktadır. Otelde 160 m²lik ısıtmalı bir kapalı havuz ve bir açık havuz bulunmaktadır.
Hotel IC Airport'un odaları ahşap mobilyalar ve halı kaplı zeminler ile dekore edilmiştir. Tüm odalar bir çalışma masası, minibar ve en-suite banyo ile donatılmıştır.
Konuklar orman ve yemyeşil bir bahçe ile çevrili, Bali tarzındaki açık hava masaj pavilyonlarında dinlendirici bir masaj yaptırabilir. Otelde ayrıca bir tenis kortu ve fitness merkezi mevcuttur.
Konuklar IC Airport'un alakart restoranında yerel Türk yemeklerinin yanı sıra dünya mutfağından lezzetlerin tadını çıkarabilir. The Last Call Bar'da çeşitli serinletici içkiler ve atıştırmalıklar servis edilmektedir.
Hotel IC Airport, Antalya şehir merkezine 15 km, Lara Plajı'na ise sadece 7 km uzaklıktadır. Tesis bünyesindeki özel otopark ücretsizdir. Otel ayrıca havaalanına ücretsiz transfer servisi sağlamaktadır.
Oda Sayısı: 179

IC Hotels Airport Tesisinin Özellikleri

Genel

Restoran, Bar, 24-Saat Açık Resepsiyon, Bahçe, Teras, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Konuklar için Odalar/İmkanlar, Aile Odaları, Asansör, Hızlı Check-In/Check-Out, Emanet Kasası, Isıtma, Bagaj Muhafazası, Otelde Mağazalar Mevcut, Klima, Restoran (alakart), Restoran (büfe)

Etkinlikler

Tenis Kortu, Sauna, Fitness Merkezi, Spa & Sağlık Merkezi, Masaj, Hidromasajlı Küvet, Türk Hamamı/Buhar Banyosu, Squash, Açık Yüzme Havuzu (sezonluk), Kapalı Yüzme Havuzu (yıl boyu)

Hizmetler

Oda Servisi, Toplantı/Ziyafet İmkanları, Havaalanı Servisi, Bebek Bakımı/Çocuk Hizmetleri, Çamaşırhane, Kuru Temizleme, Kuaför/Güzellik Salonu, Odaya Servis Kahvaltı, Döviz Alım Satım, Hatıra Eşyası/Hediyelik Dükkanı, Araba Kiralama, Faks/Fotokopi

İnternet

Ücretsiz! Wi-fi ortak alanlarda mevcuttur ve ücretsizdir.

Otopark

Ücretsiz! Otelde (rezervasyon gerekli değildir) ücretsiz özel park yeri mevcuttur.

IC Hotels Airport Tesisinin Koşulları

Check-in

14:00 sonrası

Check-out

12:00 öncesi

İptal / Ön ödeme

İptal ve ön ödeme koşulları oda tipine göre farklılık gösterir. Lütfen konaklayacağınız tarihleri girinve seçtiğiniz odanın koşullarını gözden geçirin.

Çocuklar ve ilave yataklar

Ücretsiz! Bebek karyolası kullanılıyorsa bir adet 2 yaşından küçük çocuk ücretsiz konaklayabilir.
Ücretsiz! Odada mevcut yataklar kullanılıyorsa bir adet 6 yaşından küçük çocuk ücretsiz konaklayabilir.
Odada mevcut yataklar kullanılıyorsa bir adet 7 ila 12 yaşındaki çocuk için tahsil edilecek ücretin kişi başı gecelik oda fiyatına oranı % 50 olacaktır.
Bir odadaki ilave yatak kapasitesi 0 (azami).
Bir odadaki bebek karyolası kapasitesi: 1 (azami).
Her türlü ilave yatak veya bebek karyolası talep üzerine temin edilir ve otel tarafından onaylanması gerekmektedir.
İlave masraflar otomatik olarak toplam ücrete dahil edilmez ve konaklamanız sırasında ayrı olarak ödenmelidir.

Evcil Hayvanlar

Evcil hayvan giremez.

Kabul edilen kredi kartları

Visa, Euro/Mastercard
Otelin varıştan önce kredi kartlarını ön provizyona tabi tutma hakkı saklıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder